Skip to main content

Ο Πανσερραϊκός βύθισε στην απελπισία τα Γιάννενα

Η μακεδονική ομάδα έφυγε με τη νίκη από την πρωτεύουσα της Ηπείρου και άφησε τον ΠΑΣ ουραγό και στην αβεβαιότητα για το μέλλον

Ο ΠΑΣ Γιάννινα καιγόταν για τους βαθμούς απέναντι στον Πανσερραϊκό αλλά έμεινε με την επιθυμία, καθώς η μακεδονική ομάδα πέρασε νικηφόρα με από τους «Ζωσιμάδες» με 2-0, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Το συγκρότημα του Πάμπλο Γκαρσία απέχει πλέον 9 βαθμούς από τις δύο τελευταίες θέσεις της κατάταξης, που μοιράζονται η Κηφισιά και ο αποψινός αντίπαλός της, με αποτέλεσμα να αισθάνεται ασφάλεια και σιγουριά ενόψει της συνέχειας.

Πρόσωπο της αναμέτρησης ήταν ο νεοφερμένος Ισπανός επιθετικός των Σερραίων Χέφτε Μπετανκόρ, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του σε διάστημα πέντε λεπτών, στα πρώτα 16 λεπτά.

Ο Πανσερραϊκός πέτυχε τον αιφνιδιασμό των γηπεδούχων στο 11΄, όταν ο Στάικος σούταρε έξω από την περιοχή, ο Κλέιμαν απέκρουσε με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και στο ριμπάουντ ο Μπετανκόρ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.

Στο 16΄ η βαθιά μπαλιά του Τομάς βρήκε τον Ισπανό, ο οποίος πέρασε τον Κλέιμαν που είχε βγει έξω από την περιοχή του και διπλασίασε.

Ο άχρωμος ΠΑΣ Γιάννινα προσπάθησε στην επανάληψη για το γκολ που θα τον ξανάβαζε στο παιχνίδι αλλά το άγχος ήταν καταλυτικό και βάραινε τα πόδια των παικτών του, που είχαν για καλύτερη στιγμή τους το δοκάρι στην προσπάθεια του Μπάλαν στο 79ο λεπτό.