Skip to main content

Ο ασταμάτητος Παναθηναϊκός υπέταξε και την Παρτίζαν

(ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Με ένα κυριαρχικό τέταρτο δεκάλεπτο, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν πήρε το ροζ φύλλο αγώνα, επικρατώντας με 84-71 στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο φετινός Παναθηναϊκός είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα και το επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά απόψε στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Το «τριφύλλι» με την τέταρτη συνεχόμενη νίκη και την όγδοη στα εννιά τελευταία παιχνίδια, επικράτησε επί της Παρτίζαν με 84-71 και ανέβηκε στο 14-8 της Euroleague.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν απέχει μία νίκη μακριά από την δεύτερη θέση, όπου την μοιράζονται Μπαρτσελόνα και Βίρτους Μπολόνια με 15-7.

Το παιχνίδι σε όλη την διάρκειά του ήταν αρκετά κλειστό, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι μέχρι και την έναρξη του τελευταίου δεκαλέπτου. Εκεί ”μίλησε” η άμυνα της ελληνικής ομάδας αλλά και ο ασταμάτητος, Ματίας Λεσόρ, κάνοντας πάρτι στην αντίπαλη ρακέτα.

Με ένα επιμέρους σκορ 26-13, ο Παναθηναϊκός έφτασε στη νίκη με 84-71 και περιμένει τον Ολυμπιακό την Δευτέρα στο μεγάλο ντέρμπι της Basket League.

O Mήτογλου με 16 πόντους και 7 ριμπάουντ, ο Ναν με 21 πόντους και 4 ασίστ, ο Σλούκας με 10 πόντους και 4 ασίστ και ο Λεσόρ με 16 πόντους και 9 ριμπάουντ ήταν οι κορυφαίοι των νικητών.

Τα δεκάλεπτα: 18-16, 42-40,58-58, 84-71