Skip to main content

Μarca: Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση σε Χεζόνια και Ταβάρες

ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας, το «τριφύλλι» προσπαθεί να αποκτήσει τους δύο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης

Μεταγραφική «βόμβα» από τη Marca, η οποία αποκαλύπτει πως ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση τόσο στον Μάριο Χεζόνια, όσο και στον Έντι Ταβάρες για να φορέσουν την πράσινη φανέλα το καλοκαίρι, όπου αμφότεροι μένουν ελεύθεροι από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η «βασίλισσα» θέλει να τους κρατήσει και τους δύο, αλλά οι «πράσινοι» έχουν βάλει μεγάλο ανταγωνισμό, ελπίζοντας πως θα πείσουν και τους δύο να αγωνιστούν στο «τριφύλλι».

Συγκεκριμένα οι Ισπανοί αναφέρουν τα εξής: «Πολύπλοκη θεωρείται και η ανανέωση του Χεζόνια, καθώς, λόγω της ποιότητας και της αφοσίωσής του, έχει γίνει σύμβολο για τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κροάτης δεν έκρυψε ποτέ τη συμπάθεια του στον Παναθηναϊκό, εκεί όπου έπαιξε μετά την επιστροφή του από το ΝΒΑ το 2021.

Οι οπαδοί της αθηναϊκής ομάδας τον έχουν μετατρέψει σε είδωλο και στους αγώνες του ΟΑΚΑ εξακολουθούν να ανεβάζουν πανό με το όνομά του. Τα βλέμματα της μιας πλευράς προς την άλλη είναι διαρκή. Υπάρχει ήδη πρόταση για τρία χρόνια και 2 εκατομμύρια ευρώ καθαρά. Στη Ρεάλ δεν θα έφταναν σε αυτό το ποσό, αν και, όπως στην περίπτωση του Ταβάρες, σπάσουν το ανώτατο μισθολογικό όριο».