Skip to main content

Ισοπαλία στη Λεωφόρο και όλα θα κριθούν στο Φάληρο

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 και το εισιτήριο για τα προημιτελικά θα προκύψει από την ρεβάνς στο Καραϊσκάκη

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Λεωφόρου, καθώς Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 και το εισιτήριο για τα προημιτελικά θα κριθεί σε μία εβδομάδα στο Φάληρο.

Στο πρώτο μέρος οι «πράσινοι» ήταν πιο επιθετικοί, πιο πιεστικοί και τολμηροί αλλά η ανασταλτική λειτουργία των φιλοξενούμενων ήταν εξαιρετική.

Σε ένα κακό ποιοτικά ημίχρονο, ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 45΄, όταν ο Αλεξανδρόπουλος με ωραίο τελείωμα νίκησε τον Λοντίγκιν, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Καρβάλιο.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 65΄ ο Ιωαννίδης με καρφωτή κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια, πάλι από φάση που προήλθε από εκτέλεση κόρνερ (Μαντσίνι).

Στο 90΄+1 ο Ιωαννίδης έχασε τρομερή ευκαιρία αστοχώντας από εξαιρετική θέση και στο 90΄+3 ο Πασχαλάκης νίκησε τον Βέρμπιτς, με το 1-1 να συνοδεύει τις ομάδες ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.