Skip to main content

Κλοπ: Ο Ντε Μπρόινε κάνει ζέσταμα και η Αγγλία άρχισε να τρέμει

REUTERS/Molly Darlington

Ο προπονητής της Λίβερπουλ απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής αλλά δεν ξεχνά την επικείμενη επιστροφή του Βέλγου ηγέτη της Μάντσεστερ Σίτι

Η Λίβερπουλ μετά και τη νίκη επί της Νιούκαστλ απολαμβάνει την κορυφή στην Premier League, ωστόσο, η Μάνστεστερ Σίτι επιστρέφει δυναμικά στην διεκδίκηση του τίτλου και ο προπονητής των Reds, Γιούργκεν Κλοπ, υπολογίζει πάρα πολύ το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα. Όπως φυσικά και την επικείμενη επιστροφή του Κέβιν Ντε Μπρόινε, του αγωνιστικού ηγέτη των «πολιτών».

Μιλώντας στο «Sky Sports», είπε: «Είναι μια ωραία στιγμή. Είναι καλύτερο από οποιαδήποτε άλλη θέση, αλλά εκτός από αυτό, δεν έχει συμβεί τίποτα. Θέλαμε να είμαστε επιθετικοί πριν από τη σεζόν που ξεκίνησε η προετοιμασία. Θέλαμε να επιτεθούμε. Αυτό είναι που θέλουμε ακόμα, αλλά αυτή τη φορά με περισσότερη γνώση για τον εαυτό μας και περισσότερη εμπειρία. Μέχρι στιγμής, όλα είναι εντάξει.

Είναι όλα θετικά. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Αλλά την περασμένη εβδομάδα η Άρσεναλ ήταν πρώτη. Η Τότεναμ ήταν εκτός. Τώρα ξαναμπήκαν στη διεκδίκηση. Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε κάνει ζέσταμα. Ολόκληρη η χώρα έχει αρχίσει να τρέμει».