Skip to main content

Δεν θα χειρουργηθεί ο Μπέλινγχαμ

REUTERS/Albert Gea

Το χειρουργείο για την εξάρθρωση του ώμου του αποτελεί έσχατη λύση για τον νεαρό Άγγλο διεθνή της Ρεάλ Μαδρίτης

Φτάνοντας αυτό το καλοκαίρι από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο Τζουντ Μπέλινγχαμ πήρε στους ώμους του τη Ρεάλ Μαδρίτης σε διάστημα έξι μηνών.

Αδιαμφισβήτητος βασικός σχεδόν από το ξεκίνημα, ο Άγγλος μέσος έχει 17 γκολ και 5 ασίστ σε 21 εμφανίσεις (όλες βασικός) σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της «Βασίλισσας».

Θύμα εξάρθρωσης του ώμου εναντίον της Ράγιο Βαγιεκάνο στις αρχές Νοεμβρίου, ο νεαρός Άγγλος διεθνής είχε μείνει εκτός γηπέδου για αρκετές εβδομάδες και στερήθηκε τους αγώνες της Εθνικής κατά την τελευταία διεθνή διακοπή.

Το περιβάλλον του 20χρονου παίκτη εξέτασε τη λύση της επέμβασης για να αποφύγει μια νέα υποτροπή, αλλά σε αυτή την περίπτωση είναι πιθανόν να χάσει το Euro 2024, στη Γερμανία.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Relevo, στο τέλος μακρών συζητήσεων που μερικές φορές οδήγησαν σε εσωτερικές συγκρούσεις με τον γιατρό της πρώτης ομάδας, Νίκο Μίχιτς, οι ειδικοί που εργάζονται σε συνεργασία με το σύλλογο πιστεύουν ότι μια χειρουργική επέμβαση θα ήταν χρήσιμη μόνο ως έσχατη λύση.