Skip to main content

Xριστουγεννιάτικο πάρτι του ΠΑΟΚ με εξάρα στη Κηφισιά

(ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Γιορτές στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα θα κάνει ο «δικέφαλος του βορρά» που έκανε σκόνη και θρύψαλα την ομάδα των βορείων προαστίων.

Παρουσιάζοντας εξαιρετικό πρόσωπο και παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ διέλυσε την Κηφισιά στη Καισαριανή με 6-0 και θα κάνει γιορτές, μόνος πρώτος στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 35 βαθμούς.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν απολαυστική και έχοντας πρωταγωνιστές τους Ντεσπότοφ και Κωνσταντέλια έστησε ποδοσφαιρικό πάρτι στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος».

Ο ΠΑΟΚ έκανε το τέλειο ξεκίνημα στο παιχνίδι, ανοίγοντας το σκορ στο 13′. Ο Μουργκ βρήκε ωραία τον Κωνσταντέλια και ο Έλληνας άσος έστειλε την μπάλα στο πλεκτό. Η Κηφισιά έβγαλε αντίδραση άμεσα και στο 17′ ο Οζέγκοβιτς σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ μετά το γύρισμα του Μασούρα. Στο 19′ ο Λαντρ από καλή θέση δεν βρήκε στόχο ενώ στο 21′ ο Ματέου Σάντος σούταρε πάνω στον Κοτάρκσι.

Οι γηπεδούχοι τα έχαναν, οι φιλοξενούμενοι τα έβαζαν. Στο 28′ ο Ντεσπότοφ έκανε την κάθετη μπαλιά και ο Τόμας με ωραίο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα του «δικεφάλου του βορρά». Ο ΠΑΟΚ δεν σταμάτησε εκεί και στο 34′ μετά από καταπληκτική ασίστ του Κωνσταντέλια, ο Ντεσπότοφ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Αναγνωστόπουλο για το 3-0.

Oι Θεσσαλονικείς δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο μέρος. Ο Μουργκ στο 52′ έκανε το 4-0 μετά από υπέροχη ομαδική συνεργασία, στο 72′ ο Οζντόεφ με κεφαλιά από κόρνερ του Ντεσπότοφ πέτυχε το 5-0 και ο Τσιγγάρας από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 6-0 στο 80′ έπειτα από προσπάθεια του Σάστρε.