Skip to main content

Επίσκεψη των παικτών της ΑΕΚ στο Παίδων και τα Χωριά SOS

Οι ποδοσφαιριστές μοίρασαν δώρα με χρήματα που μάζεψαν οι ίδιοι, υπέγραψαν αυτόγραφα κι έπαιξαν με τους μικρούς φίλους τους

Αντιπροσωπεία της ΑΕΚ επισκέφθηκε τα Παιδικά Χωριά SOS και το νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού». Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης μοίρασαν στα παιδιά δώρα με χρήματα που συγκέντρωσαν οι ίδιοι, σκορπώντας χαρά ενόψει των εορτών.

Στα Παιδικά Χωριά πήγαν οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ και Ελίασον, με αθλητικό διευθυντή Μπρούνο Άλβες, τον team manager, Δημήτρη Ναλιτζή και τον υπεύθυνο γραφείου Τύπου, Τάσο Τσατάλη.

Εκεί, τους υποδέχθηκε ο πρόεδρος του οργανισμού Αντώνης Αλακιώτης, ο διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS, Λεμονής Φίλων, καθώς και οι άνθρωποι του Χωριού.

Οι παίκτες μοίρασαν δώρα και αυτόγραφα στα παιδιά, τους έπαιξαν μαζί τους παιχνίδια κι επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι, ενώ οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ βγήκαν στο γήπεδο 5Χ5 της εγκατάστασης κι έπαιξαν πολλή ώρα ποδόσφαιρο με τους μικρούς φίλους τους.

Στο νοσοκομείο Παίδων βρέθηκαν οι Γκίνης, Θεοχάρης, Πήλιος, Μήτογλου, Γεμπόα, Γαλανόπουλος, Λαμαράνα, Τσούμπερ, Φερνάντες, Ζίνι, Πισάρο, Χρυσόπουλος και Πόνσε, συνοδευόμενοι από τον τεχνικό διευθυντή Ράντεκ Κουχάρσκι, τον team manager Πάνο Αναστασόπουλο και τον γιατρό της ομάδας Χάρη Λάλο.

Την αντιπροσωπεία υποδέχθηκε και συνόδευσε στα τμήματα των χειρουργικών, ορθοπεδικών και της ΩΡΛ κλινικής ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου, Ανδρέας Τόσκας.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ χάρισαν στα παιδιά του νοσοκομείου εκπαιδευτικά παιχνίδια και ηλεκτρονικές συσκευές για να τα χρησιμοποιούν κατά τη νοσηλεία τους, με την ευχή αυτή να είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομη, καθώς και κασκόλ και αθλητικό υλικό της ομάδας.

Παράλληλα, μοίρασαν αυτόγραφα, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και συζήτησαν για ποδοσφαιρικά θέματα και για τις αγαπημένες τους ασχολίες.