Skip to main content

Αναποφάσιστη η Ρεάλ μετά τον τραυματισμό του Αλάμπα

REUTERS/Isabel Infantes

Ο Αυστριακός αμυντικός υπέστη ρήξη χιαστών εναντίον της Βιγιαρεάλ και θα χάσει την εφετινή περίοδο

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα προχωρήσει στην απόκτηση νέου κεντρικού αμυντικού τον Ιανουάριο, αφού ο Ντέιβιντ Αλάμπα υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου (ACL) στο αριστερό γόνατο.

Ο Αλάμπα προστέθηκε στους μόνιμους εφέτος απόντες συμπαίκτες του Έντερ Μιλιτάο και Τιμπό Κουρτουά, αμφότεροι με τραυματισμούς ίδιας φύσης.

Πιθανότατα, ο Αυστριακός διεθνής θα μείνει εκτός δράσης μέχρι την επόμενη σεζόν, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αυτού του καλοκαιριού.

Ο Αλάμπα πρέπει τώρα να αποφασίσει πότε και πού θα γίνει η επέμβαση στο γόνατό του, αν και αυτό είναι απίθανο να επηρεάσει τη μακροπρόθεσμη φύση της ανάρρωσής του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα πάρει σύντομα απόφαση για την απόκτηση αμυντικού, αν και ο σύλλογος δεν επιθυμεί μια υπογραφή που θα είναι χαμηλού κόστους ή βραχυπρόθεσμη.

Ο αριστερός μπακ Φερλάντ Μεντί θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να εξακριβωθεί η έκταση του τραυματισμού που υπέστη στη χθεσινή (17/12) νίκη επί της Βιγιαρεάλ, ενώ ο δεξιός μπακ Ντάνι Καρβαχάλ είναι σίγουρος ότι θα συμπεριληφθεί για το ταξίδι της Πέμπτης στη Βιτόρια και τον αγώνα με την Αλαβές.