Skip to main content

Νέο άλμα του Βόλου

Η θεσσαλική ομάδα νίκησε 2-1 τη Λαμία στο γήπεδό της και απομακρύνθηκε αρκετά από τις τελευταίες θέσεις

Η αγωνιστική άνοδος του Βόλου επί ημερών Άνχελ Λόπεθ στην τεχνική ηγεσία είχε συνέχεια στη Λαμία, όπου οι Θεσσαλοί κατόρθωσαν να εκπορθήσουν την έδρα της ομώνυμης ομάδας και να φύγουν με πολύ σημαντικό «διπλό».

Η ομάδα της Μαγνησίας νίκησε με 2-1 στο «Αθανάσιος Διάκος» στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής και συνεχίζει την αήττητη πορεία της παρόντος του Ισπανού προπονητή, ενώ ταυτόχρονα ξέφυγε από τις «δύσκολες θέσεις».

Το πρώτο ημίχρονο είχε μόνο δύο στιγμές άξιες αναφοράς. Η πρώτη στο 10ο λεπτό, όταν ο Μωραΐτης μπήκε στην περιοχή από δεξιά και προσπάθησε να πλασάρει στην κλειστή γωνία, με τον Κοσέλεφ να αποκρούσει σε κόρνερ με το πόδι.

Στο 42’ ο Τόσιτς εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ έξω από την περιοχή του Βόλου, με τον Κόστιτς να κάνει την απόκρουση στη γωνία του. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο και αφού στο 54΄ το σουτ του Μύγα εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Κοσέλεφ, στο 56΄ άνοιξαν το σκορ.

Στο σημείο εκείνο ο Άλχο σέντραρε από δεξιά και ο Γκαρσία με καρφωτή κεφαλιά δεν άφησε περιθώριο στον Κοσέλεφ. Η Λαμία απάντησε στο 71΄ με πλασέ του Καρλίτος από τη μικρή περιοχή, με την μπάλα να περνάει τη γραμμή.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 80΄ με ένα εξαιρετικό γκολ ο Κόμπα, όταν μετά την κεφαλιά-πάσα του συμπατριώτη του Γκαρσία ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έπιασε ένα απίθανο σουτ, στέλνοντας πρώτα την μπάλα στο δοκάρι και ύστερα στα δίχτυα.