Skip to main content

Η ECA ξανανοίγει την πόρτα στη Γιουβέντους

Ο επικεφαλής της Ένωσης Ευρωπαϊκών Συλλόγων, Νάσερ Αλ Κελαϊφί, επιβεβαίωσε την επιθυμία του να υποδεχθεί εκ νέου στην ECA τους «Μπιανκονέρι»

Η Γιουβέντους είναι ευπρόσδεκτη να ενταχθεί ξανά στην Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA), αφού ανακοίνωσε επίσημα την επιθυμία της να αποσυρθεί από το σχέδιο της European Super League.

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του ECA και της Παρί Σεν Ζερμέν, Νάσερ Αλ Κελαϊφί, μετά τη συνεδρίαση του συμβουλίου του οργανισμού, που πραγματοποιήθηκε σήμερα (7/12) στην Κοπεγχάγη.

Η Γιουβέντους είχε αποχωρήσει από το ECA υπό την ηγεσία του πρώην προέδρου της Αντρέα Ανιέλι, μαζί με τους άλλους δώδεκα συλλόγους (συμπεριλαμβανομένων Ίντερ και Μίλαν) που είχαν ξεκινήσει μαζί το πρότζεκτ της Super League.

Ωστόσο, εννέα σύλλογοι (συμπεριλαμβανομένων Ίντερ και Μίλαν) είχαν επανενταχθεί στην Ένωση μετά την αποχώρησή τους από τη Super League και μια συμφωνία με την UEFA, ενώ η Γιουβέντους, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα εξακολουθούν να είναι εκτός.

«Αν σταματήσουν να αγωνίζονται γι΄ αυτό που προσπαθούν να επιτύχουν, το οποίο νομίζω ότι είναι ένα ηλίθιο έργο, είναι πάντα ευπρόσδεκτοι», δήλωσε σήμερα ο Αλ Κελαϊφί, όπως αναφέρει το Reuters.

«Μίλησα με τον ιδιοκτήτη (σ.σ. Έλκαν), με πήρε τηλέφωνο και νομίζω ότι θέλουν να επιστρέψουν. Είναι σίγουρα ευπρόσδεκτοι», πρόσθεσε ο Άραβας αξιωματούχος.

naftemporiki.gr