Skip to main content

Μοιρασιά στο Κύπελλο για ΑΕΛ και Ατρόμητο

Η ομάδα των δυτικών προαστίων ισοφάρισε στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων

ΑΕΛ και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, AEL FC Arena. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον νικητή του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και είχαν πολύ καλές στιγμές στο 4΄ με απευθείας φάουλ του Παπαγεωργίου που πέρασε ελάχιστα άουτ, στο 38΄ με άστοχη κεφαλιά του Πλέγα και στις καθυστερήσεις με σουτ του Καλουτσικίδη που απέκρουσε σε κόρνερ ο Μαρκετζάνι.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας επενέβη ξανά στο 64΄ για να διώξει σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Πεντρόσο και στην εξέλιξη η κεφαλιά του Ηλιάδη από τη μικρή περιοχή έφυγε άουτ. Τελικά οι «Βυσσινί» άνοιξαν το σκορ 80΄ με τον Ογκμπόε, από λάθος του Μαρκετζάνι.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να ισοφαρίσει στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, όταν μετά από απομάκρυνση της άμυνας ο Γιουμπιτάνα έπιασε από τη γωνία της περιοχής ένα έξοχο σουτ κι έστειλε την μπάλα ψηλά στη γωνία του Σουλούκου, διατηρώντας το αήττητο του Ίλιτς στον πάγκο των «κυανόλευκων».