Skip to main content

Χωρίς Τερ Στέγκεν με την Πόρτο η Μπαρτσελόνα

Ο Γερμανός τερματοφύλακας υποφέρει από τραυματισμό στην πλάτη και δεν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τους Πορτογάλους

Ο Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν δεν βρίσκεται στην αποστολή της Μπαρτσελόνα για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής στους ομίλους του Champions League εναντίον της Πόρτο, επέστρεψε όμως ο αρχηγός της ομάδας, Σέρχι Ρομπέρτο, μετά από τραυματισμό.

Ο Τερ Στέγκεν ήταν πάντα παρών για τον καταλανικό σύλλογο αυτή τη σεζόν, αλλά έχασε την ισοπαλία του Σαββάτου στο «Βαγιέκας» απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο, τον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος που έλειψε από τη σεζόν 2021-2022, λόγω τραυματισμού στην πλάτη, έχοντας επίσης αποχωρήσει από την Εθνική Γερμανίας.

Κατά συνέπεια, ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Ινιάκι Πένια θα είναι πιθανότατα εκείνος που θα ξεκινήσει βασικός στον αποψινό αγώνα με τους «Δράκους» (28/11, 22:00).

Ο Τσάβι Ερνάντεθ, ωστόσο, θα έχει την ενίσχυση του πολυδύναμου μέσου Σέρχι Ρομπέρτο, που επιστρέφει από έναν τραυματισμό στη γάμπα ο οποίος τον είχε κρατήσει εκτός δράσης από τις αρχές Οκτωβρίου.

Η Μπαρτσελόνα αυτή τη στιγμή προηγείται στον 8ο όμιλο χάρη στη διαφορά τερμάτων από την Πόρτο, ενώ η Σαχτάρ Ντόνετσκ βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω τους.