Skip to main content

«Πεντάρα» του ΠΑΟΚ στον Πανσερραϊκό

Η ομάδα του Λουτσέσκου έβγαλε την υποχρέωση στο πρωτάθλημα και στρέφει την προσοχή στο παιχνίδι της Φρανκφούρτης με την Άιντραχτ την προσεχή Πέμπτη

Σε ευρύτατη νίκη επί του Πανσερραϊκού, με σκορ 5-0, έφτασε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, σε παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε υπό έντονη βροχή και δυνατό αέρα για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η επιθετικότητα που ανέπτυξαν από την αρχή οι γηπεδούχοι επιβραβεύτηκε στο 21΄, με τον Τάισον να στέλνει σέντρα ακριβείας στον Οζντόεφ, με τον Ρώσο να ανοίγει το σκορ με καρφωτή κεφαλιά και τον Μουργκ να διπλασιάζει στο 28΄.

Ο Δεληγιαννίδης προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας του Κοτάρσκι λίγο μετά το 2-0, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία δεν κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι και το πλήρωσε στο β΄ ημίχρονο.

Στο 71΄ ο Ντεσπόντοφ γύρισε την μπάλα που κόντραρε στον Ντανκερλούι και στρώθηκε στον Μουργκ, ο οποίος σκόραρε για δεύτερη φορά και τρία λεπτά μετά, σε κόρνερ του Ντεσπόντοφ, ο αέρας βοήθησε τον Βούλγαρο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Χοβάν.

Στο 80΄, έπειτα από έξοχη ενέργεια και σουτ του Τζίμα ο Χοβάν έδιωξε, αλλά στην επαναφορά ο Σοάρες είχε εύκολο έργο για το τελικό 5-0, που πέτυχε με διαγώνιο σουτ.