Skip to main content

Ασταμάτητη στην Ευρώπη η ΑΕΚ

Οι «κιτρινόμαυροι» νίκησαν εκτός έδρας και την Στσέτσιν και με τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια οδηγούν την κούρσα στον 4ο όμιλο του BCL.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η ΑΕΚ νίκησε στην Πολωνία την Στσέτσιν με 86-77, έκανε το «3Χ3» στον 4ο όμιλο και βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στην απευθείας πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Η ομάδα του Πλάθα παραμένει αήττητη και με δύο εκτός έδρας νίκες, την ώρα που οι υπόλοιπες ομάδες του γκρουπ (Στσέτσιν, Λούντβιχσμπουργκ, Σάσσαρι) μετρούν ήδη από δύο ήττες.

Η Ένωση προηγήθηκε στο ημίχρονο με διαφορά 4 πόντων (40-36) και στην τρίτη περίοδο εδραίωσε το προβάδισμά της φτάνοντας στο 49-41 (23΄) και στο 59-47′ στο 28΄, με τον Ραντλ να στέλνει για πρώτη φορά τη διαφορά σε διψήφιο επίπεδο.

Ο Τίλμαν (17 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και ο  ΜακΛέμορ (14 πόντοι, 5/6 σουτ) βρέθηκαν σε πολύ καλή βραδιά ενώ σημαντικές λύσεις, ιδιαίτερα στην τέταρτη περίοδο, έδωσε ο Ραντλ με 18 πόντους (4/6 τρίποντα).

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.