Skip to main content

Ο Άρης βύθισε κι άλλο τον ΠΑΣ Γιάννινα

Με δύο γκολ στο β΄ ημίχρονο οι «κίτρινοι» επικράτησαν 2-0 του «Άγιαξ της Ηπείρου» και τον άφησαν ουραγό, μαζί με τον Βόλο.

Ο Άρης νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Οι «Κίτρινοι» νίκησαν για δεύτερο συνεχές εντός έδρας παιχνίδι κι ανέβηκαν στην έκτη θέση (με παιχνίδι περισσότερο έναντι του ΟΦΗ), ενώ οι Ηπειρώτες έμειναν ουραγοί, μαζί με τον Βόλο, που επίσης έχει αγώνα λιγότερο.

Ο ΠΑΣ έχασε την πρώτη ευκαιρία στο 11΄ με τον Τζίμα να μπερδεύεται και να μην προλαβαίνει να πλασάρει τον Κουέστα. Στο 23΄ σουτ του Νταρίντα πέρασε πάνω από το δοκάρι του  Κλέιμαν και μια κεφαλιά του Φαμπιάνο στο 33΄ ήταν η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος.

Η λήξη του ημιχρόνου συνοδεύτηκε από αποδοκιμασίες των φίλων του Άρη, παρά το 72%-28% στην κατοχή της μπάλας και το 10-1 στις τελικές προσπάθειες.

Οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν καλύτερα στο β΄ μέρος και στο 55΄ βρήκαν το γκολ, με τον Φεράρι να σεντράρει και τον Σουλεϊμάνοφ με κεφαλιά να ανοίγει το σκορ.

Η αποβολή του Τζίνο με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, απλοποίησε τα πράγματα για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, που έφτασαν στο τελικό 2-0 με τον Ζαμόρα στο 75΄.

Ο Κοσταρικανός έφτασε μάλιστα κοντά και σε δεύτερο γκολ, αλλά η προσπάθειά του κατέληξε στο δοκάρι στο 87΄.