Skip to main content

Η Μπέτις ανακοίνωσε τον Παπασταθόπουλο

Στην ομάδα της Σεβίλλης θα συνεχίσει την καριέρα του ο εκ των κορυφαίων Ελλήνων αμυντικών όλων των εποχών με την πολύ μεγάλη καριέρα.

Ποδοσφαιριστής της Μπέτις είναι από τη νύχτα της Πέμπτης (26/10) ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος υπέγραψε στους «Βερδιμπλάνκος» της Σεβίλλης ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας αναζητούσε έναν έμπειρο αμυντικό μετά τον τραυματισμό του Μπάρτρα και τον τελικά τον βρήκε στο πρόσωπο του πολύπειρου Έλληνα διεθνή.

Ο Παπασταθόπουλος, που ταξίδεψε σήμερα στην Ισπανία, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε, για να ανακοινωθεί από την Μπέτις με έναν ευφάνταστο τρόπο, μέσω video στο οποίο το επίθετο-γλωσσοδέτης (για τους ξένους) «Papastathopoulos» είναι ο κωδικός του WiFi στον υπολογιστή της ομάδας, που έχει φόντο την ελληνική σημαία.

 

Ο «Παπ» έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι ύστερα από 2,5 χρόνια παρουσίας στον Ολυμπιακό (69 συμμετοχές, 2 πρωταθλήματα), περίμενε μια καλή πρόταση και τελικά την είχε, από μια πολύ αξιόλογη ομάδα που μετέχει στο δεύτερο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης μετά το αγγλικό, την ισπανική La Liga.

Με αυτό τον τρόπο γίνεται ο μοναδικός Έλληνας ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί και στις τέσσερις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές Λίγκες και μάλιστα σε κορυφαίες ομάδες: στην Ιταλία με τις Τζένοα και Μίλαν, στη Γερμανία με Βέρντερ Βρέμης και Μπορούσια Ντόρτμουντ και στην Αγγλία με την Άρσεναλ.