Skip to main content

Οριστική διακοπή στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα

INTIME

Ο διαιτητής Μαρέσκα μετά από δίωρη διακoπή αποφάσισε το οριστικό τέλος στο ντέρμπι και η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια.

Οριστική διακοπή αποφάσισε ο διαιτητής Μαρέσκα στο αποψινό ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη». Μετά το γκολ ισοφάρισης των «ερυθρολεύκων» στο 49′, μία κροτίδα τραυμάτισε τον Χουάνκαρ ο οποίος έκανε προθέρμανση εκείνη την στιγμή.

Ο Ισπανός αμυντικός έπεσε κάτω, στη συνέχεια πήγε στο νοσοκομείο καθώς ζαλίζονταν και έχασε την ακοή του και το «τριφύλλι» δεν ήθελε να επιστρέψει στο χορτάρι για να συνεχιστεί το ματς.

Ο γιατρός του αγώνα σύμφωνα με τον Παναθηναϊκό πήρε πίσω την αρχική γνωμάτευση που έλεγε πως ο Χουάνκαρ δεν μπορεί να αγωνιστεί, έπειτα οι «πράσινοι» ζήτησαν εγγράφως την απόφαση για να κινηθούν νομικά και μετά από δύο ώρες η απόφαση του Μαρέσκα ήταν για οριστική διακοπή.

Το μέλλον της αναμέτρησης θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Η εικόνα του παιχνιδιού

Για πενήντα λεπτά πάντως παίχτηκε ποδόσφαιρο και μάλιστα όμορφα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος, εκμεταλλεύθηκε τα αμυντικά κενά του Ολυμπιακού και έφτανε με ευκολία έξω από την περιοχή των γηπεδούχων. Στο 10′ και στο 11′ ο Πασχαλάκης είπε «όχι» σε Τσέριν και Μπερνάρντ, στο 25′ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ένα πολύ καλό σουτ του Φορτούνη και οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ στο 28′ με τον Βαγιαννίδη από κοντά να στέλνει την μπάλα στο πλεκτό μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή.

Μάλιστα πέντε λεπτά αργότερα ο Έλληνας μπακ νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Πασχαλάκη ενώ στο 37′ το σουτ του Τζούρισιτς πέρασε λίγο άουτ. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 42′ αλλά το σουτ του Ελ Καμπί βρήκε στα σώματα και κατέληξε κόρνερ.

Στο 49′ ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με γκολ του Καμαρά που έκλεψε την μπάλα και εκτέλεσε εύστοχα απέναντι από τον Μπρινιόλι και έπειτα ήρθε η κροτίδα που έβαλε τέλος στο ποδοσφαιρικό κομμάτι.