Skip to main content

Δεν άντεξε στο Μιλάνο ο Ολυμπιακός

Οι «λειψοί» φιλοξενούμενοι έχασαν τον Κάναν με αποβολή, τον Λαρεντζάκη με πέντε φάουλ και με τους ΜακΚίσικ και Ουίλιαμ-Γκος εκτός, το ροτέισον ήταν πολύ περιορισμένο.

Ο Ολυμπιακός έχασε στο Μιλάνο από την Αρμάνι με 65-53 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα, γνωρίζοντας τη δεύτερη συνεχή ήττα μετά από εκείνη στην Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είχε διαθέσιμους τους Γκος και ΜακΚίσικ, ο Κάναν αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές πριν το ημίχρονο, ο Λαρεντζάκης βγήκε με πέντε φάουλ και αφού δεν υπήρχαν άλλοι για να βοηθήσουν τους Γουόκαπ και Μιλουτίνοφ να τραβήξουν το «κάρο από τη λάσπη», η πειραϊκή ομάδα ηττήθηκε φυσιολογικά.

Οι απουσίες και η μέτρια φόρμα των «ερυθρόλευκων» συνεχίζεται, αλλά ο πρωταθλητής θα πρέπει να ανασυνταχθεί σύντομα καθώς την Πέμπτη (19/10) ακολουθεί ακόμα ένα απαιτητικό παιχνίδι, με την Παρτίζαν Βελιγραδίου στο ΣΕΦ.

Ο Μιλουτίνοφ είχε 15 πόντους με 6/8 δίποντα, 3/3 βολές και 4 ριμπάουντ, ενώ ο Γουόκαπ πρόσθεσε άλλους 11, με 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Από τους Ιταλούς κορυφαίος ήταν ο Μίροτιτς, που φόρτωσε το αντίπαλο καλάθι με 20 πόντους, 16 είχε ο Πάνγκος και 12 ο Σιλντς.

Σαν γενικό συμπέρασμα μέχρι τώρα, πάντως, ο Ολυμπιακός χωλαίνει επιθετικά. Ο Πίτερς έχει σκαμπανεβάσματα, ο Κάναν το ίδιο και ο Μπραζντέικις ακόμη δεν έχει προσαρμοστεί, οπότε ο προπονητής του πρέπει να βρει άμεσα λύση, γιατί η άμυνα κάνει τη δουλειά της αλλά τα παιχνίδια χάνονται λόγω της προβληματικής επίθεσης.