Skip to main content

Παρίσι 2024: Ο Ντουράντ είπε «ναι» στη νέα Dream Team

Η λίστα με τα αστέρια που είναι έτοιμα να συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 μεγαλώνει.

Μια ομάδα αστέρων του ΝΒΑ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024; Όλο και περισσότερα μεγάλα ονόματα από την αμερικανική επαγγελματική λίγκα δείχνουν ενδιαφέρον για να λάβουν μέρος στη διοργάνωση του Παρισιού.

Ο τελευταίος πρωταθλητής που ανακοίνωσε ότι θέλει να είναι εκεί είναι ο Κέβιν Ντουράντ. «Θα παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες του χρόνου», δήλωσε κατηγορηματικά ο KD.

Ο Στεφ Κάρι, είδωλο των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, είχε επίσης διαλύσει τις επιφυλάξεις του στο παρελθόν.

«Θέλω να παίξω. Είναι το μόνο πράγμα που δεν έχω κάνει… Θέλω οπωσδήποτε να είμαι εκεί», είπε ο «εξωγήινος» πόιντ γκαρντ των «Πολεμιστών».

Ανάμεσα στα αστέρια που θα μπορούσαν να λάμψουν στο Ολυμπιακό τουρνουά είναι και ο Λεμπρόν Τζέιμς.

«Ναι, έχω. Έχω ενδιαφέρον. Θα δούμε τι θα γίνει», είπε ο σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς, με τη λίστα να φαίνεται πως γίνεται όλο και μεγαλύτερη.

Η αμερικανική ομάδα έρχεται από μια απογοητευτική τέταρτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του εφετινού καλοκαιριού, όπου ξεκινώντας ως φαβορί διέψευσε τις προσδοκίες και δέχτηκε πολλές κριτικές για το παιχνίδι της.

Όπως συνέβη το 1992, στους Αγώνες της Βαρκελώνης, για να εξαργυρώσουν την εικόνα του επαγγελματικού τους μπάσκετ, οι ΗΠΑ σκέφτονται λοιπόν να στήσουν μια νέα «Dream Team».