Skip to main content

EURO 2024: Με Κωνσταντέλια και Σάλιακα οι κλήσεις

Ο Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε τις επιλογές του για τους καθοριστικούς αγώνες αυτού του μήνα με Ιρλανδία και Ολλανδία.

Ο Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε τους κληθέντες ποδοσφαιριστές για τα παιχνίδια του Οκτωβρίου με Ιρλανδία στο Δουβλίνο (13/10, 21:45) και Ολλανδία στην OPAP Arena (16/10, 21:45), στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2024.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, που δεν είχε κληθεί τον Σεπτέμβριο για τους αγώνες με Ολλανδία και Γιβραλτάρ, επέστρεψε στις κλήσεις, όπως και ο Μανώλης Σάλιακας.

Το ίδιο και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, που δεν είχε επιλεγεί αρχικά τον Σεπτέμβριο αλλά κλήθηκε εκ των υστέρων για το παιχνίδι με το Γιβραλτάρ λόγω απουσιών.

Νέα πρόσωπα στις τωρινές κλήσεις είναι οι Σωκράτης Διούδης, Μανώλης Σάλιακας και Κώστας Γαλανόπουλος, ενώ ο Τζορτζ Μπάλντοκ δεν είναι διαθέσιμος λόγω τραυματισμού.

Οι κλήσεις:

Διούδης, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος (τερματοφύλακες), Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Ρότα, Σάλιακας, Τσιμίκας (αμυντικοί), Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Γαλανόπουλος, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας (μέσοι), Μασούρας, Πέλκας, Φούντας, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης, Παυλίδης (επιθετικοί).