Skip to main content

UEFA: Οι διαιτητές των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη

Οι ορισμοί αφορούν τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής σε Europa και Conference League, που θα διεξαχθούν την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου.

Η UEFA έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής στο Europa και στο Conference League, μεταξύ των οποίων και των ελληνικών ομάδων που μετέχουν στις δύο διοργανώσεις, στις 5 Οκτωβρίου.

Ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιέν θα είναι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία (19:45), για τον 1ο όμιλο του Europa League και θα βρεθεί για πρώτη φορά σε παιχνίδι ελληνικής ομάδας.

Στη συνάντηση της ΑΕΚ με τον Άγιαξ (19:45) στην OPAP Arena, για τον 2ο όμιλο της ίδιας διοργάνωσης, άρχων θα είναι ο γνωστός Σλοβένος ρέφερι Ματέι Γιουγκ.

Τον εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Χάιφα (6ος όμιλος, 22:00) θα σφυρίξει ο Πορτογάλος Αντόνιο Νόμπρε, ο οποίος δεν είναι άγνωστος στο «τριφύλλι» καθώς είχε διευθύνει το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο (2022) και το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη (πλέι οφ, 2021).

Τέλος, την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (22:00) για το Conference League θα διευθύνει ο Ιταλός Σιμόνε Σότσα, που πρόσφατα είχε σφυρίξει στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ.