Skip to main content

Κόλλησαν στο «μηδέν» Ατρόμητος και Αστέρας

Προϊόντος του χρόνου οι αντίπαλοι έδειξαν να συμβιβάζονται με την ισοπαλία καθώς δεν θέλησαν να αναλάβουν ρίσκα.

Χωρίς σκορ και κατά συνέπεια δίχως νικητή ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων παραμένει χωρίς νίκη στη διοργάνωση της περιόδου 2023-24, μετρώντας τρεις ισοπαλίες σε έξι παιχνίδια, ενώ οι Αρκάδες δεν αξιοποίησαν το αριθμητικό πλεονέκτημα που απόκτησαν από το 56ο λεπτό, μετά την αποβολή του Κούντε.

Δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο, του Αντζιέλσκι για τους γηπεδούχους και του Καλτσά για τους Πελοποννήσιους, ακυρώθηκαν για οφσάιντ, με τον Κούντε να απειλεί στο 19΄ με δυνατό σουτ που έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Αστέρα.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς «απάντησε» στις ευκαιρίες λίγο αργότερα με τη συνεργασία Μπαρτόλο-Σουρλή, που έφερε τον δεύτερο να εκτελεί αδύναμα και να στέλνει την μπάλα στα χέρια του Τσιντώτα.

Στο 50΄ ο Αγκιμπού Καμαρά υποχρέωσε τον Παπαδόπουλο να επέμβει σε δύο χρόνους, για να έρθει η αποβολή του Κούντε στο 56΄ και να ανατρέψει τα σχέδια του Κρις Κόλμαν.

Ο Καμερουνέζος πήγε δυνατά με τις τάπες πάνω στον Μάντζη και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, μετά από χρήση του on-field review.

Από εκείνο το σημείο ο Ατρόμητος φρόντισε να οργανωθεί ακόμα καλύτερα ανασταλτικά αφήνοντας την κατοχή στους Αρκάδες, που είχαν μια κεφαλιά του Μάντζη στο 59΄ να περνά άουτ.

Παρά την πίεση που δέχονταν, οι Περιστεριώτες δεν επέτρεψαν κινδύνους στην περιοχή τους και κράτησαν το «μηδέν» ως το τέλος, αφού στο 77΄ και σε αναταραχή στην άμυνά τους ο Καλτσάς δεν αιφνιδίασε τον Τσιντώτα.