Skip to main content

Νίκη για τη Λαμία με υπογραφή Καρλίτος

Η ομάδα της Φθιώτιδας επέστρεψε στα «τρίποντα» ύστερα από τέσσερις αγώνες, την ώρα που οι Αγρινιώτες παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Ένα γκολ του Καρλίτος από το 7ο λεπτό έφτανε για τη Λαμία, που νίκησε στο «Αθανάσιος Διάκος» τον Παναιτωλικό 1-0, επέστρεψε στις επιτυχίες ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές και άφησε τους Αγρινιώτες χωρίς νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα, όπως και οι Ατρόμητος, Βόλος.

Το τέρμα που έγραψε την ιστορία της αναμέτρησης σημειώθηκε στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, με τον Ισπανό πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού να αξιοποιεί τη σέντρα του Λόνγκο και να σκοράρει με κεφαλιά, ύστερα απ΄ αυτή την πολυεθνική συνεργασία.

Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν ουσιαστικά απειλητικού στο 53ο λεπτό, όταν ο Καρέλης αστόχησε από πολύ καλή θέση στο τέλος της προσπάθειας που ξεκίνησε από μπαλιά του Ντουάρτε πίσω από την άμυνα της Λαμίας και γύρισμα του Σενγκέλια στον Έλληνα επιθετικό.

Στο 75΄ ο Τόσιτς εκτέλεσε φάουλ στο δεύτερο δοκάρι αλλά ο Αμαράλ δεν έπιασε καλά την κεφαλιά, ενώ στο 80΄ και μετά από πάσα του Πέδρο ο Καρέλης αστόχησε εκ νέου και το 1-0 έμεινε ως το τέλος.