Skip to main content

Επιτέλους, βρήκε χορηγό η Τσέλσι

Χωρίς χορηγό φανέλας από το τέλος της περασμένης σεζόν, οι «Μπλε» έφτασαν σε συμφωνία ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ με την αμερικανική εταιρεία Infinite Athlete.

Ύστερα από αναζήτηση αρκετών μηνών κι αφού ξεκίνησαν τη σεζόν χωρίς χορηγό στο μπροστινό μέρος της φανέλας τους, κάτι ασυνήθιστο για την Premier League, οι «Μπλε» ανακοίνωσαν σήμερα την υπογραφή συμβολαίου με την Infinite Athlete, ως τον Ιούνιο του 2024.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, η αμερικανική εταιρεία, που ειδικεύεται στα αθλητικά δεδομένα, θα πληρώσει περισσότερα από 40 εκατομμύρια λίρες (περίπου 48,8 εκατομμύρια ευρώ) για να δει το όνομα και το λογότυπό της στις φανέλες και τα προπονητικά κιτ της ανδρικής και γυναικείας ομάδας.

Μετά το τέλος της συνεργασίας της με την τηλεφωνική εταιρεία Three οι προτάσεις δεν έλειψαν για τον σύλλογο του Λονδίνου, τον οποίο προσέγγισαν εταιρείες όπως η My.Club (ιστοσελίδα για ενήλικες) και η Paramount.

Η πρώτη, μια υπηρεσία video-on-demand, είχε συμφωνήσει με την Τσέλσι αλλά η Premier League μπλόκαρε τη συμφωνία για να μην προσβάλει τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς του πρωταθλήματος.

Η Stake, διαδικτυακή πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών, ξεκίνησε με τη σειρά της συζητήσεις, οι οποίες σταμάτησαν μετά τις έντονες αντιδράσεις των οπαδών.