Skip to main content

Στη Λίβερπουλ ως το 2027 ο Τσιμίκας

Ο Έλληνας διεθνής ακραίος αμυντικός παραμένει μέλος των φιλόδοξων «Κόκκινων» του Γιούργκεν Κλοπ.

Ένοικος στο «Άνφιλντ» έως το 2027 θα παραμείνει ο Κώστας Τσιμίκας, μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Λίβερπουλ που ανακοινώθηκε επίσημα από τους «Κόκκινους» το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο διεθνής αμυντικός μεταγράφηκε από τον Ολυμπιακό στο συγκρότημα του Γιούργκεν Κλοπ το καλοκαίρι του 2020.

Έκτοτε, με την ομάδα του Μερσεϊσάιντ κατάκτησε το 2022 το Λιγκ Καπ και το Κύπελλο Αγγλίας, ενώ την ίδια χρονιά συμμετείχε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, στον οποίο η Λίβερπουλ ηττήθηκε (0-1) από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μιλώντας στο Liverpoolfc.com ο Τσιμίκας αναφέρθηκε στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε. «Νιώθω ότι όλες οι θυσίες που έκανα και άλλα πράγματα, η δουλειά που έκανα, όλα αποδίδουν», δήλωσε ο αριστερός φουλ μπακ στην ιστοσελίδα της Λίβερπουλ.

«Αλλά αυτό μου δίνει μεγάλο κίνητρο για τα υπόλοιπα. Όπως έχω πει σε πάρα πολλές συνεντεύξεις αυτή η ομάδα έχει πολλά, πολλά πράγματα να πετύχει και ήθελα να γίνω μέρος της».

 

Έως τώρα, ο Τσιμίκας έχει καταγράψει 63 συμμετοχές και 12 ασίστ με τη φανέλα του συλλόγου, ενώ ευστόχησε στο καθοριστικό πέναλτι στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με την Τσέλσι, το 2022

Όσο για τους στόχους του; «Περισσότερη επιτυχία, περισσότερη δουλειά και περισσότερα τρόπαια. Για μένα είναι το πιο σημαντικό πράγμα να κερδίζεις τρόπαια, να είμαι αφοσιωμένος σε κάθε περίσταση, να είμαι μέρος όλων αυτών. Νομίζω ότι αυτή η ομάδα έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες να κερδίσει περισσότερα τρόπαια και όλοι μαζί θα παλέψουμε».