Skip to main content

Με υπογραφή Μορόν 3-0 ο Άρης τον Παναιτωλικό

Ο Ισπανός σκόραρε δις, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος έγινε ο πρώτος παίκτης στο ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει πετύχει γκολ και με τις πέντε «μεγάλες» ομάδες.

Ο Άρης νίκησε με 3-0 τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος και κατάκτησε το δεύτερο «τρίποντο» στην εφετινή Σούπερ Λίγκα, αφήνοντας τους Αγρινιώτες στην τελευταία θέση με 2 βαθμούς (έχουν αγώνα λιγότερο) και καθιστώντας το μέλλον του Γκαμπριέλ Σούρερ στον πάγκο αβέβαιο.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι δύο αντίπαλοι έπαιξαν ανοιχτά κυνηγώντας το γκολ, το οποίο βρήκαν οι γηπεδούχοι στο 22ο λεπτό με σουτ του Μορόν εκτός περιοχής.

Στο 50΄ ο Καρέλης απείλησε για τους φιλοξενούμενους αλλά ο Κουέστα αποσόβησε την ισοφάριση και πέντε λεπτά αργότερα ο Μενέντεθ βρήκε τον Μορόν και ο Ισπανός, διπλασίασε τα τέρματα του Άρη και τα δικά του.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 85΄, όταν σε εκτέλεση κόρνερ η κεφαλιά τού Μπράμπετς πήγε στο δοκάρι και στην επαναφορά, με νέα κεφαλιά, ο Χριστοδουλόπουλος διαμόρφωσε το 3-0.

Με αυτό το γκολ, μάλιστα, έγινε ο πρώτος παίκτης στην Ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου που έχει σκοράρει με όλες τις ομάδες του Big-5: ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Άρης.