Skip to main content

Τυπικό θέμα η μεταγραφή Μπραζντέικις στον Ολυμπιακό

Την επιβεβαίωσε έκανε ο ίδιος με δηλώσεις του στην Cosmote TV από την Κύπρο, όπου βρίσκεται για το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης».

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις είναι ο παίκτης με τον οποίο θα ολοκληρώσει το ρόστερ του ο Ολυμπιακός, καθώς η μεταγραφή τού Λιθουανού διεθνή της Ζάλγκιρις Κάουνας βρίσκεται πια στην τελική ευθεία της.

Το επιβεβαίωσε άλλωστε ο ίδιος με τις δηλώσεις του στην Cosmote TV. Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ βρίσκεται με την ομάδα του Κύπρο για το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», όπως και οι «ερυθρόλευκοι», οπότε η επαφή υπήρξε άμεση και το θέμα έτρεξε γρήγορα.

Ο Μπραζντέικις μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νέο προπονητή του, Γιώργο Μπαρτζώκα, χαρακτηρίζοντάς τον θρυλικό και σημειώνοντας ότι ανυπομονεί να παίξει για αυτόν.

«Ναι αυτό είναι το πλάνο, να μπω στο αεροπλάνο και να πάω στην Ελλάδα αύριο (24/9). Απομένουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες», δήλωσε ο Λιθουανός άσος.

Και πρόσθεσε: «Είναι εξαιρετικός προπονητής ο Μπαρτζώκας, θρυλικός. Είχαμε μια καλή κουβέντα. Ανυπομονώ να παίξω για αυτόν. Ο Ολυμπιακός έχει ένα καλό σύστημα, πιστεύω θα ταιριάξω και θα κάνω ό,τι μου ζητηθεί».