Skip to main content

Ο Μποτία λύτρωσε την Κηφισιά

Με γκολ του πρώην αμυντικού του Ολυμπιακού η ομάδα των βορείων προαστίων έσωσε ένα βαθμό απέναντι στον Πανσερραϊκό, στο παιχνίδι της χρονιάς.

Κηφισιά και Πανσερραϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 4-4 στην Καισαριανή στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, σε μια αναμέτρηση όπου συνέβησαν απίθανα πράγματα κι ένα παιχνίδι όπου εμφανίστηκε όλη η διακύμανση των συναισθημάτων.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 3-0 στο ημίχρονο, έμειναν με παίκτη λιγότερο, είδαν τους γηπεδούχους να μειώνουν σε 2-3 αλλά ξανάφεραν τη διαφορά στο +2 (2-4), για να δεχθούν την ισοφάριση στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για την πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Ύστερα από ένα καταιγιστικό ξεκίνημα η μακεδονική ομάδα προηγήθηκε γρήγορα-γρήγορα 3-0 με τους Δεληγιαννίδη (4΄), Στάικο (12΄) και Μπέργκστρομ (22΄).

Ο Γιάννης Αναστασίου προσπάθησε να επέμβει μετά το σοκ με τρεις μαζεμένες αλλαγές μόλις στο 33΄ και στο 36΄, σε ένα γύρισμα του Μασούρα, η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού κι έφυγε άουτ.

Στο 44΄, μετά από παρέμβαση του VAR, ο διαιτητής απέβαλε τον Χάγεκ για φάουλ στον Οζέγκοβιτς και η Κηφισιά βρέθηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα για όλο το β΄ ημίχρονο.

Η ομάδα των βορείων προαστίων ξαναμπήκε στο παιχνίδι μειώνοντας σε 2-3 με τα τέρματα των Κωνσταντακόπουλου (56΄) και Οζέγκοβιτς (72΄), αφού στο γκολ του Σέρβου χρειάστηκε τρίλεπτος έλεγχος του VAR για οφσάιντ), αλλά στο 77΄ ο Πηλέας έγραψε το 2-4.

Από εκεί και ύστερα ο αγώνας κύλησε χωρίς συγκινήσεις ως τις καθυστερήσεις, αλλά εκεί ήρθαν τα πάνω-κάτω, καθώς στο 90΄+6 ο Τετέι έδωσε ξανά ελπίδες στην Κηφισιά, που στη συνέχεια πίεσε αφόρητα, για να βρει τελικά το γκολ της ισοφάρισης στο 11ο λεπτό του έξτρα χρόνου με τον Μποτία.