Skip to main content

ΠΑΕ ΑΕΚ και ΙΑΣΙΣ στο πλευρό των πληγέντων στη Θεσσαλία

Οι δύο οργανισμοί ανέλαβαν την πρωτοβουλία να βοηθήσουν τους δοκιμαζόμενους από την πρόσφατη κακοκαιρία «Ντάνιελ» συνανθρώπους μας.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η ΙΑΣΙΣ στέκονται μαζί στο πλευρό των πληγέντων από τις πρόσφατες φονικές πλημμύρες στη Θεσσαλία και ζητούν ευαισθητοποίηση απ΄ όλους για να απαλύνουν τον πόνο των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας, που ζητούν βοήθεια για την κάλυψη των άμεσων αναγκών τους.

Η ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στις πληγείσες περιοχές με κλιμάκιο ειδικά εκπαιδευμένων σε συνθήκες κρίσης Ψυχολόγων και Κοινωνικών Λειτουργών για την ψυχοκοινωνική υποστήριξη των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις πλημμύρες.

Από την προηγούμενη εβδομάδα, τα κλιμάκια βρίσκονται στον Παλαμά, την Καρδίτσα, τα Τρίκαλα και τις όμορες περιοχές προς υποστήριξη των πληγέντων.

Παράλληλα με την ψυχοκοινωνική υποστήριξη γίνεται συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης με σκοπό τη μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας απευθείας στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, οι ανάγκες αφορούν νερό, ξηρά τροφή, καινούργια εσώρουχα (αντρικά/γυναικεία), καινούργιες κάλτσες, είδη καθαρισμού σπιτιού, αντικουνουπικά, είδη προσωπικής υγιεινής και αδιάβροχα υποσέντονα

Το σημείο συγκέντρωσης (έως και την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου), ορίστηκε στο
ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ, Πολυβίου Δημητρακοπούλου 18, Άνω Πατήσια (09:00 – 20:00, Δευτέρα-Παρασκευή).