Skip to main content

Εκτός Εθνικής Βραζιλίας ο Άντονι, κατηγορούμενος για βία

REUTERS/Hannah Mckay/File Photo

Την κατηγορία απήγγειλε πρώην φίλη του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά ο ίδιος την αρνείται.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντονι Ματέους ντος Σάντος, αποκλείστηκε από την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Βραζιλίας για τα επερχόμενα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά από καταγγελία για επίθεση από πρώην φίλη του.

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Βραζιλίας (CBF) ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι ο Άντονι έμεινε εκτός για να «προφυλαχθεί το φερόμενο θύμα, ο ποδοσφαιριστής, η Εθνική και η ίδια η CBF».

Τον παίκτη θα αντικαταστήσει για τους αγώνες με τη Βολιβία στις 8 Σεπτεμβρίου και με το Περού στις 12 Σεπτεμβρίου ο επιθετικός της Άρσεναλ Γκάμπριελ Ζεσούς.

Ο 23χρονος Άντονι αρνήθηκε ότι επιτέθηκε σωματικά στην πρώην φίλη του Γκαμπριέλα Καβαλίν, ισχυριζόμενος ότι είναι «θύμα ψευδών κατηγοριών».

«Τα στοιχεία που έχουν ήδη προσκομιστεί και αυτά που θα προσκομιστούν θα αποδείξουν ότι είμαι αθώος», διαβεβαίωσε ο ποδοσφαιριστής.

Η διάψευση ήρθε αφότου ο βραζιλιάνικος Τύπος δημοσίευσε μηνύματα στο WhatsApp μεταξύ του Άντονι και της Καβαλίν, στα οποία ο παίκτης φέρεται να απειλούσε την πρώην σύντροφό του.