Skip to main content

Μαρτίνεθ: Έχουμε πολύ υψηλό κίνητρο για τον πρώτο στόχο μας

Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε πως η ομάδα του είναι έτοιμη και αποφασισμένη για να πανηγυρίσει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Ο Ολυμπιακός καλείται αύριο το βράδυ (31/8, 21:00), στο Λέσκοβατς της Σερβίας, να ολοκληρώσει τη δουλειά που ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη νικώντας στο Φάληρο με 3-1 την Τσουκαρίτσκι και να βρεθεί στην κλήρωση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ την Παρασκευή (1/9).

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, υπογράμμισε ότι το συγκρότημά του έχει προσδοκίες και όνειρα.

«Στο πρώτο ματς κάναμε καλό παιχνίδι και εμποδίσαμε αρκετά την Τσουκαρίτσκι. Αύριο θα είναι διαφορετικό παιχνίδι, άλλη ατμόσφαιρα και άλλο σκηνικό», είπε ο Ισπανός προπονητής.

Και πρόσθεσε: «Βλέπω μια ομάδα με πολύ υψηλό κίνητρο για να πετύχει τον πρώτο στόχο που έχει θέσει. Θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να κάνουμε άλλη μια καλή εμφάνιση και να πετύχουμε τον στόχο μας», σχολίασε για την αναμέτρηση».

Ερωτηθείς για το αν θα ήθελε να παίξει η ομάδα του καλά για 90 λεπτά ή για να ένα μέρος του αγώνα και να εξασφαλίσει την πρόκριση, όπως έγινε στο πρώτο παιχνίδι σύμφωνα με την ερώτηση που τέθηκε, ο Ισπανός απάντησε ότι «παρόλο που σέβομαι όλες τις απόψεις, ο Ολυμπιακός έπαιξε για 90 λεπτά αρκετά καλά. Η Τσουκαρίτσκι είναι μια ομάδα που αντιστέκεται, είναι ανταγωνιστική και πίεσε τον αντίπαλο».

Όσο για το τι περιμένει από την ομάδα του αύριο, εκτός της πρόκρισης; «Είμαστε σε καλό δρόμο και βελτιωνόμαστε. Άλλες φορές παίζουμε καλά άλλες όχι, αλλά δείχνουμε πρόοδο σε κάθε παιχνίδι. Να είμαστε βελτιωμένοι σε άμυνα, επίθεση και στατικές φάσεις. Το κυριότερο είναι η νίκη και η πρόκριση, για να πετύχουμε τον πρώτο στόχο της σεζόν».

Τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Ροντινέι, ο οποίος δήλωσε ότι «η ομάδα είναι κάθε μέρα και καλύτερη, η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι κάθε μέρα καλύτερη. Έχουμε έρθει εδώ με διάθεση και μεγάλη επιθυμία για να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε το παιχνίδι και να ολοκληρώσουμε την πρόκρισή μας».

Όπως ήταν φυσικό, ο Βραζιλιάνος φουλ-μπακ ρωτήθηκε για το νέο προπονητή και την ομάδα που δημιουργεί ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

«Αρχικά να πω πως είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ, σε αυτό τον μεγάλο σύλλογο και βλέπω πως η ομάδα έχει βελτιωθεί. Γνωρίζω τον προπονητή από την πρώτη μέρα, η ομάδα βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, υπάρχει μεγάλη πρόοδος και εξέλιξη», είπε.

Και πρόσθεσε: «Με τις νέες προσθήκες γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι. Θα χρειαστούμε χρόνο αλλά ξέρουμε πως δεν υπάρχει γιατί ο Ολυμπιακός πρέπει πάντα να νικάει και έχει πολλές υποχρεώσεις. Ο χρόνος μπορεί να μην υπάρχει αλλά θα βάλουμε τα δυνατά μας για να καταφέρουμε πολλά πράγματα φέτος».