Skip to main content

Ισόπαλος στην Αρμενία ο Άρης

Η μακεδονική ομάδα απέσπασε 1-1 από την Αραράτ αλλά στη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να εμφανιστεί πολύ βελτιωμένη για να πάρει την πρόκριση.

Ο Άρης δεν ήταν καλός, κατόρθωσε όμως να φύγει με ισοπαλία 1-1 από την πρωτεύουσα της Αρμενίας, Γερεβάν, απέναντι στην Αραράτ, στον πρώτο αγώνα των ομάδων για τον β΄ προκριματικό γύρο του Conference League.

Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη την επόμενη Πέμπτη (3/8), στις 21:15.

Οι γηπεδούχοι, εμφανώς σε πιο προχωρημένη αγωνιστική κατάσταση, πίεσαν τους «Κίτρινους» στο ξεκίνημα και άνοιξαν το σκορ νωρίς, με τον Έζα να αξιοποιεί την υπεροχή της Αραράτ στο 11ο λεπτό.

Το 0-1 φάνηκε να «ξυπνά» τον νωθρό Άρη, που απείλησε στο 14΄ με σουτ του Γκρέι που εξουδετέρωσε ο Ερμάκοφ, ισοφάρισε στο 20΄ με τον Πάλμα και είχε νέα ευκαιρία στο 28΄, όταν στον «κεραυνό» του Ματαρίτα επενέβη σωτήρια ο Ερμάκοφ.

Από εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι ξαναπήραν τον έλεγχο και στο 38΄ σουτ του  Σερομπιάν πέρασε λίγο άουτ, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Κουέστα απέκρουσε σωτήρια προ του Γένε και στην εξέλιξη της φάσης ο Καστανέιρα «σημάδεψε» το δοκάρι.

Στο 54΄ ο Γένε είχε άλλη μια καλή χαμένη ευκαιρία, για να απειλήσουν στη συνέχεια οι Θεσσαλονικείς με τον Μορόν, ο οποίος στο 60΄ σούταρε μόλις άστοχα και στο 83΄, ο ίδιος, με εν κινήσει σουτ εκτός περιοχής αστόχησε ξανά για λίγο.