Skip to main content

«Πάρτι» στο Ζάγκρεμπ με καλεσμένη την Αστάνα

Η Ντινάμο έκανε «φύλλο και φτερό» τους Αζέρους στο «Μάξιμιρ» και ουσιαστικά προκρίθηκε στον επόμενο γύρο, όπου περιμένει η ΑΕΚ.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης στην Αστάνα, τη συνέτριψε 4-0 στο στάδιο «Μαξιμίρ» της κροατικής πρωτεύουσας, για τον β΄ προκριματικό γύρο του Champions League και, ουσιαστικά’ εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση, όπου περιμένει η ΑΕΚ σε διπλούς αγώνες στις 8 ή 9 και 15 Αυγούστου.

Οι πρωταθλητές Κροατίας προηγήθηκαν 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, όταν με ένα εκρηκτικό επτάλεπτο σκόραραν τριςμ με τους Πέτκοβιτς (36΄) και Ιβάνουσετς (41΄, 43΄), ο οποίος στο χατ-τρικ στο 56ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Η ομάδα του Ιγκόρ Μπίσκαν έπαιξε με τους, Λιβάκοβιτς, Μοχαραμί, Ριστόφσκι, Σούταλο, Λιούμπισιτς, Μπουλάτ (71΄ Μικαϊλιτσένκο), Μίσιτς, Σπίκιτς (71΄ Μέναλο), Μπατούρινα (80΄ Μάριν), Ιβάνουσετς (90΄+5 Σούσιτς) και Πέτκοβιτς (80΄ Εμρέλι).

Στη Γενεύη, Σερβέτ και Γκενκ έμειναν στο 1-1 και η κατάσταση δεν ξεκαθάρισε ως προς τον αντίπαλο του Ολυμπιακού στο γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League, που θα είναι η ομάδα η ομάδα η οποία θα αποκλειστεί.

Ο Αροκοντάρε στο 21΄ από γύρισμα του Χροσόφσκι έκανε το 1-0 για τους Βέλγους, ενώ οι Ελβετοί ισοφάρισαν στο 77΄ με τον Ρουλιέ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.