Skip to main content

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Φρέιρε

Ο Αργεντινός στόπερ ήρθε για να υπογράψει και να αποτελέσει το τρίτο θερινό απόκτημα του συλλόγου, μετά τους Ιμπόρα και Κίνι.

Ο Νικολάς Φρέιρε βρίσκεται στην Αθήνα από το βράδυ της Κυριακής, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό, αρχικά με ετήσιο δανεισμό από την Πούμας αλλά με οψιόν αγοράς.

Ο 28χρονος Αργεντινός στόπερ έκανε στο αεροδρόμιο τις πρώτες δηλώσεις του, χαρακτηρίζοντας το πέρασμα στην πειραϊκή ομάδα ως «το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου. Ευγνωμονώ τον Ολυμπιακό που μου άνοιξε την πόρτα του και πάμε δυνατά για κάτι όμορφο. Θα δώσω τα πάντα. Θα δουν από εμένα απόλυτη αφοσίωση, όπως πάντα».

Ερωτηθείς για τον Μίτσελ, τον οποίο είχε προπονητή στο Μεξικό, είπε ότι «δεν μίλησα μαζί του γιατί όλα έγιναν γρήγορα. Είχα περάσει μαζί του μια ωραία σεζόν στο Μεξικό. Με το που ολοκληρωθούν όλα θα μιλήσουμε».

Αμέσως μετά την επικύρωση της συνεργασίας ο Φρέιρε θα τεθεί στη διάθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος καλείται να μοντάρει και να «δέσει» γρήγορα το σχήμα που θα παίξει στην Ευρώπη, ενώ υπάρχουν και οι σημαντικοί φιλικοί αγώνες με Ρέιντζερς και Νόριτς.

Στην μεξικανική Πούμας ο Φρέιρε έπαιζε τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ενώ στην καριέρα του φόρεσε επίσης τις φανέλες των Αρχεντίνος Τζούνιορς, Τορκέ (Ουρουγουάη) και της ολλανδικής Τσβόλε.