Skip to main content

Η Εθνική… ξέρανε τις ΗΠΑ και προκρίθηκε στα προημιτελικά

Hellenic National Water Polo Team

Με γκολ του Παπαναστασίου στο τελευταίο δευτερόλεπτο η Εθνική πόλο ανδρών νίκησε 15-14 τις ΗΠΑ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Eλλαδάρα… ομαδάρα! Η Εθνική πόλο ανδρών νίκησε τις ΗΠΑ με 15-14, κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλό της και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου με τρομερή αντεπίθεση στη τελευταία περίοδο, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει την νίκη στη λήξη με γκολ του Παπαναστασίου, ο οποίος στο τελευταίο λεπτό είχε καταφέρει να ισοφαρίσει, όντας ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα.

Στους ”8” η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει είτε την Κροατία είτε το Μαυροβούνιο την ερχόμενη Τρίτη με ορίζοντα τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 6-1, 2-4, 3-7

ΗΠΑ: Βάινμπεργκ, Χούπερ, Γούντχεντ Κ., Αμπραμσον, Ντάουμπ 4, Σουπίδο, Χάλοκ 2, Γούντχεντ Ν., Μπόουεν 1, Τ. Ντοντ, Ρ. Ντοντ 1, Ιρβινγκ 6, Χόλαντ.

ΕΛΛΑΔΑ: Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 4, Σκουμπάκης, Γκιουβέτσης 2, Φουντούλης, Παπαναστασίου 4, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 3, Αλαφραγκής, Κάκαρης, Νικολαϊδης, Καλογερόπουλος 2, Τζωρτζάτος.