Skip to main content

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως το 2028 ο Ράσφορντ

Ο Άγγλος επιθετικός ανανέωσε τη συνεργασία του, που έληγε το 2024, γι΄ άλλα τέσσερα χρόνια με τους «Κόκκινους Διαβόλους».

Ο Μάρκους Ράσφορντ έμενε ελεύθερος σε έναν χρόνο αλλά δεν θέλησε να εκμεταλλευτεί τη συμβατική του κατάσταση κι έτσι ανανέωσε ως τον Ιούνιο του 2028 με τους «Κόκκινους Διαβόλους».

«Μπήκα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως επτάχρονο αγόρι με ένα όνειρο. Το ίδιο πάθος, η ίδια περηφάνια και η ίδια αποφασιστικότητα να πετύχω με οδηγεί ακόμα, κάθε φορά που έχω την τιμή να φοράω αυτή τη φανέλα», υπογράμμισε ο Άγγλος διεθνής.

«Είχα ήδη μερικές εκπληκτικές εμπειρίες σε αυτόν τον απίστευτο σύλλογο, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά να επιτύχουμε και παραμένω αμείλικτα αποφασισμένος να κερδίσω περισσότερα τρόπαια τα επόμενα χρόνια», πρόσθεσε.

Και συμπλήρωσε: «Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στο επίπεδο στο οποίο είναι ικανή, και μπορώ να νιώσω την ίδια αποφασιστικότητα στα αποδυτήρια. Δεν μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος για το μέλλον με αυτόν τον προπονητή».

Όπως γίνεται αντιληπτό, καθοριστική και σε αυτή την περίπτωση ήταν η παρουσία του Έρικ τεν Χαγκ στον πάγκο των Μανκουνιανών.

Ο 25χρονος Ράσφορντ έπαιξε πέρυσι σε 56 παιχνίδια όλων των διοργανώσεων και σημείωσε 30 γκολ.