Skip to main content

Kριστιάνο Ρονάλντο: Όπου πηγαίνω δημιουργώ μεγαλύτερο ενδιαφέρον, εγώ… ανέστησα την Serie A

REUTERS/Ahmed Yosri/File Photo

O CR7 ξεκαθάρισε πως δεν θα επιστρέψει στην Ευρώπη, έσταξε μέλι για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας και... αυτοαποθεώθηκε

Την πόρτα της επιστροφής στην Ευρώπη έκλεισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε συνέντευξη που παραχώρησε, τονίζοντας πως μόνο η Premier League αξίζει.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είπε τα καλύτερα για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας ενώ αναφέρθηκε και στον δικό του ρόλο στην άνθιση του ποδοσφαίρου στη συγκεκριμένη χώρα. Παράλληλα, μίλησε για την ”πεθαμένη” SerieA που εκείνος… ανέστησε με την παρουσία του στη Γιουβέντους.

«Έχει κλείσει για μένα το θέμα της επιστροφής στην Ευρώπη. Είμαι ήδη 38 και μισό και δεν αξίζει. Η Ευρώπη έχει χάσει πολλή ποιότητα. Η μόνη που αξίζει είναι η Premier League, η Ισπανία έχει πέσει, η Πορτογαλία δεν είναι κορυφαίο πρωτάθλημα. Το MLS; Όχι, η Σαουδική Αραβία είναι πολύ καλύτερο πρωτάθλημα από το MLS», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Η απόφασή μου να πάω στην Σαουδική Αραβία ήταν 100% κρίσιμη να έρθουν νέοι παίκτες εδώ, είναι γεγονός. Όταν πήγα στη Γιουβέντους, η Serie A ήταν νεκρή και αναστήθηκε. Όπου πάει ο Κριστιάνο, δημιουργεί μεγαλύτερο ενδιαφέρον».

naftemporiki.gr