Skip to main content

«Επίθεση» στην Ευρώπη από Φούτμπολ και Μπέιζμπολ

Οι Σικάγο Κιουμπς και οι Σεντ Λούις Κάρντιναλς, σύλλογοι του MLB, θα συγκρουστούν στο γρασίδι του γηπέδου του Λονδίνου, έδρα της Γουέστ Χαμ.

Μετά το NFL (National Football League) ήταν η σειρά του μπέιζμπολ και της αμερικανικής κορυφαίας λίγκας του μπέιζμπολ Major League Baseball (MLB) να επιστρέψει στην Ευρώπη και στο London Stadium, χάρη στην παγκόσμια περιοδεία των Σικάγο Κιουμπς και οι Σεντ Λούις Κάρντιναλς.

Οι δύο αμερικανικοί σύλλογοι θα αναμετρηθούν στην έδρα της Γουέστ Χαμ για δύο ημέρες, Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Ιουνίου, επαναλαμβάνοντας αυτό που συνέβη το 2019 στην πρώτη διοργάνωση του MLB στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τους Νιου Γιορκ Γιάνκις και τους Μπόστον Ρεντ Σοξ.

Η επιστροφή του αμερικανικού μπέιζμπολ στο Λονδίνο καθυστέρησε λόγω της πανδημίας αλλά το come back είναι γεγονός, όπως επιβεβαίωσε η Λίγκα, που ανακοίνωσε ότι θα βρεθεί στην αγγλική πρωτεύουσα και το 2024, με τους Νιου Γιορκ Μετς και τους Φιλαδέλφεια Φίλις.

Τα παγκόσμια ετάπ που προβλέπονται στη συμφωνία μεταξύ της Λίγκας και της Ένωσης Παικτών, η οποία ισχύει έως το 2026, είναι το Μεξικό, η Γαλλία, η Ιαπωνία και το Πουέρτο Ρίκο. Το MLB World Tour προβλέπει μάξιμουμ 24 παιχνίδια της κανονικής περιόδου, που αυξάνονται κατά 16 εμφανίσεις.

naftemporiki.gr