Skip to main content

Υποδοχή σταρ στη Νέα Υόρκη για τον Γουεμπανιάμα

Το νέο σούπερ ταλέντο του γαλλικού μπάσκετ θα είναι το πρώτο όνομα που θα ακουστεί στη βραδιά του ντραφτ, όταν θα γίνει ο νεότερος παίκτης των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα προσγειώθηκε σήμερα (20/6) στη Νέα Υόρκη και δοκίμασε την πρώτη έκπληξη από την εμπειρία στις ΗΠΑ: στην πύλη του αεροδρομίου τον περίμεναν πολλοί θαυμαστές, έτοιμοι να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί του ή να τον κάνουν να υπογράψει αυτόγραφα.

Ο νεαρός Γάλλος, που θα είναι το Νο1 στη βραδιά του ντραφτ στο NBA ως επιλογή των Σαν Αντόνιο Σπερς, δεν χάλασε το χατίρι σε κανέναν, χωρίς ωστόσο να κρύψει την έκπληξή του για την υποδοχή.

«Δεν έχω ιδέα πώς ήξεραν με ποια πτήση ταξίδευα, αλλά είναι διασκεδαστικό», είπε στα κοινωνικά δίκτυα του NBA που τον ακολούθησαν στο αεροδρόμιο του Νιου Τζέρσεϊ, χαμηλώνοντας τα 225 εκατοστά του περισσότερες από μία φορές για να αποφύγει το χτύπημα με το κεφάλι στις πινακίδες των ενδείξεων.

«Είναι διαφορετικό, αλλά είναι ωραίο να βλέπεις αυτόν τον αντίκτυπο στους ανθρώπους», πρόσθεσε. Το Draft night θα είναι μόνο το πρώτο βήμα ενός έντονου καλοκαιριού γι΄ αυτόν, καθώς θα πρέπει επίσης να λάβει μέρος στο Summer League στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο και ύστερα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA, ​​από τα τέλη Αυγούστου έως τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Γεννημένος το 2004, ο νεαρός μπασκετμπολίστας θεωρείται ο… κληρονόμος των μεγαλύτερων πρωταθλητών του ΝΒΑ: ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει πει επανειλημμένα για αυτόν ότι είναι «εξωγήινος».