Skip to main content

Σιμόνε Ιντσάγκι: Στην Ίντερ είμαστε υπερήφανοι

REUTERS/Umit Bektas

Ο προπονητής των «νερατζούρι» έβγαλε το καπέλο στους ποδοσφαιριστές του παρά την ήττα στον τελικό του Champions League από την Μάντσεστερ Σίτι.

Η Ίντερ ήταν εξαιρετική στον τελικό του Champions League απέναντι στην Σίτι, κοίταξε στα μάτια το μεγάλο φαβορί και ο προπονητής των «νερατζούρι», Σιμόνε Ιντσάγκι, αναφέρθηκε με τα πλέον κολακευτικά λόγια στην προσπάθεια των παικτών του.

«Έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά, ήταν υπέροχοι. Έκαναν ένα πολύ σπουδαίο ματς. Είναι μία δύσκολη στιγμή, χάσαμε έναν τελικό που θέλαμε πάση θυσία. Πρέπει να είναι υπερήφανοι όμως για την προσπάθειά μας», τόνισε αρχικά ο Ιταλός προπονητής και συνέχισε:

«Δεν θα άλλαζα με κανέναν αυτούς τους παίκτες και είδατε το γιατί, ήταν τέλειοι ως ομάδα, παίξαμε απέναντι σε μία πολύ ισχυρή ομάδα και δεχτήκαμε ελάχιστες φάσεις.

Υπάρχουν πράγματα για τα οποία μετανιώνουμε αλλά θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για όσα έχουμε κάνει, έκανα σε όλους μία τεράστια αγκαλιά. Υπέροχοι ήταν επίσης οι οπαδοί μας. Υπάρχει μεγάλη στενοχώρια, οι παίκτες είναι λυπημένοι, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είναι ο πέμπτος τελικός μέσα σε είκοσι μήνες, πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για την πορεία μας».