Skip to main content

O Σέρχιο Ράμος… στέλνει τον Κέιν στην Ρεάλ Μαδρίτης

REUTERS/Benoit Tessier

Ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης προσπαθεί να πείσει τον Άγγλο σέντερ φορ, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στη ''βασίλισσα'' της Ευρώπης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μετά την φυγή του Καρίμ Μπενζεμά για την Σαουδική Αραβία, θέλει να αναπληρώσει το κενό με τον Χάρι Κέιν από την Τότεναμ και ο Σέρχιο Ράμος, ένας από τους θρύλους των Μαδριλένων, μπήκε στο… παιχνίδι.

Ο Ράμος με δηλώσεις που έκανε προέτρεψε τον Κέιν να μην χάσει την ευκαιρία να παίξει στη «βασίλισσα» ενώ έσταξε μέλι για τον έμπειρο στράικερ που θέλει να φύγει από το Λονδίνο.

«Η συμβουλή μου σε οποιονδήποτε παίκτη είναι να μην χάσει ην ευκαιρία να παίξει για τη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι ένας ιδιαίτερος σύλλογος που ξέρει πώς να κερδίζει» είπε αρχικά στην «The Mirror» και συνέχισε:

«Ο Χάρι Κέιν έχει μια απίστευτη φυσική παρουσία: δεν μπορείς να πετύχεις τόσα γκολ όσα αυτός στην Premier League και να ξεχωρίσεις στη φυσική πτυχή αυτού του πρωταθλήματος. Αλλά ξεχωρίζει επίσης στην πιο τεχνική εκδοχή του παιχνιδιού και δεν νομίζω ότι παίρνει αρκετά εύσημα γι’ αυτό. Ο Χάρι Κέιν είναι ένας μεγάλος σκόρερ, αλλά είναι επίσης ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής. Δεν μπορεί ο καθένας να παίξει για τη Ρεάλ Μαδρίτης, πρέπει να είναι ο κατάλληλος παίκτης».