Skip to main content

Ο Παναθηναϊκός είπε αντίο στον Σάντσες

Ο Αργεντινός μπακ πρόσφερε στους «πράσινους» απ΄ όποια θέση του ζητήθηκε στην τριετία που φόρεσε τη φανέλα με το «τριφύλλι».

Ο Φακούντο Σάντσες δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, με τις δύο πλευρές να χωρίζουν τους δρόμους τους ύστερα από τρία χρόνια κοινής πορείας.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (3/6) τη λύση της συνεργασίας της με τον Αργεντινό αμυντικό, ο οποίος είχε έρθει στο «Τριφύλλι» το καλοκαίρι του 2020.

H ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Φακούντο Σάντσες. Ο Αργεντινός αμυντικός αγωνίστηκε για τρία χρόνια στο Τριφύλλι, καταγράφοντας 66 συμμετοχές και δύο γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Σάντσες αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020 και για τρία χρόνια πρόσφερε όπου του ζητήθηκε. Είτε αγωνιζόμενος ως δεξί μπακ, είτε στα αριστερά, είτε ως στόπερ, είτε ακόμα και στη μεσαία γραμμή.

Ο 33χρονος Αργεντινός μπακ έκανε συνολικά 56 ματς στη Stoiximan Super League και πέτυχε δύο τέρματα ενώ έπαιξε και σε εννιά παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας».