Skip to main content

Ο Δαυίδ νίκησε τον Γολιάθ

Η Βουλιαγμένη νίκησε την ιταλική Μπρέσια και προκρίθηκε στον ημιτελικό του Champions League, ενώ ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε.

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης άφησε άφωνη την Ευρώπη, καθώς νίκησε με 11-10 την ιταλική Μπρέσια (εκ των φαβορί για τον τίτλο) και βρίσκεται στην κορυφαία τετράδα της Γηραιάς Ηπείρου, για πρώτη φορά στην Ιστορία τους.

Αύριο (1/6, 21:00) ο ΝΟΒ θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Προ Ρέκο και Φερεντσβάρος, με όνειρο την πρόκριση στον τελικό.

Βασικό όπλο των νικητών ήταν η πολύ καλή άμυνα, ενώ δεν επηρεάστηκαν καθόλου από τη διακοπή που έγινε (λόγω καταιγίδας) στο ημίχρονο.

Η ελληνική ομάδα πήρε διαφορά τριών τερμάτων (7-4, 8-5, 10-7), που φάνηκε πολύτιμη όταν οι Ιταλοί μείωσαν στο γκολ (10-11) πιέζοντας στο τέλος, αλλά οι παίκτες του Βουγιασίνοβιτς δεν ήταν διατεθειμένοι να «χύσουν το γάλα».

Οδυνηρός αποκλεισμός για τον Ολυμπιακό

Με μόλις 3/17 στον παίκτη παραπάνω καμιά ομάδα δεν θα μπορούσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα…

Ο Ολυμπιακός ήταν κακός και ηττήθηκε με 11-13 από την οικοδέσποινα Νόβι Μπέογκραντ, στο Βελιγράδι, με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό από τους ημιτελικούς.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν αύριο (Πέμπτη 1/6, 16:30) απέναντι στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ για τις θέσεις 5-8, ενώ οι Σέρβοι θα παίξουν στον ημιτελικό με την Μπαρτσελονέτα (Πέμπτη 1/6, 19:30).