Skip to main content

Τέλος ο Μιλουτίνοφ από την ΤΣΣΚΑ, άνοιξε ο δρόμος για τον Ολυμπιακό

Ο Σέρβος σέντερ αποχώρησε μετά από μια τετραετία στη ΤΣΣΚΑ και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καλές πιθανότητες για να τον κάνουν ξανά δικό τους.

Μετά από τέσσερα χρόνια ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αποτελεί παρελθόν από την ΤΣΣΚΑ Mόσχας και ο Ολυμπιακός θέλει να τον φέρει και πάλι στο λιμάνι, έχοντας καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του, ώστε να συνθέσει ένα παντοδύναμο δίδυμο ψηλών μαζί με τον Μουσταφά Φαλ.

«Σε ευχαριστούμε, Νίκολα. Με τη λήξη του συμβολαίου του, ο σέντερ Νίκολα Μιλουτίνοφ αποχωρεί από την ομάδα μας. Προς απογοήτευση των φίλων της ΤΣΣΚΑ, η τετραετής πορεία του Σέρβου ψηλού με την ομάδα μας ολοκληρώνεται» αναφέρει το μήνυμα της ρωσικής ομάδας για τον Μιλουτίνοφ.

«Είναι δύσκολο να πω αντίο στους εκπληκτικούς συμπαίκτες μου, στους φίλους και στους φιλάθλους που γνώρισα στην ΤΣΣΚΑ και τη Μόσχα. Απόλαυσα κάθε λεπτό που βρέθηκα εδώ. Ήταν μεγάλη τιμή το ότι έπαιξα για ένα τόσο μεγάλο και ιστορικό κλαμπ. Είναι ώρα να προχωρήσω. Εύχομαι τα καλύτερα και καλή τύχη σε όλους. Είμαι σίγουρος ότι η ΤΣΣΚΑ θα επιστρέψει ξανά στην κορυφή της Ευρώπης και θα ανταμώσουμε πάλι» υπογράμμισε από την πλευρά του ο Σέρβος σέντερ.