Skip to main content

Νέα ισοφάριση για το Περιστέρι

Η ομάδα των δυτικών προαστίων έκανε το «3 στα 3» εντός έδρας απέναντι στο «Τριφύλλι» και οδήγησε αυτή την ημιτελική σειρά των πλέι οφ σε πέμπτο αγώνα.

Το Περιστέρι αποδεικνύεται… κακός μπελάς για τον Παναθηναϊκό, τον οποίο νίκησε για τρίτη φορά φέτος σε ισάριθμα παιχνίδια στο «Ανδρέας Παπανδρέου».

Μετά τη νίκη στην κανονική περίοδο της Α1 οι «Κυανοκίτρινοι» έπραξαν το ίδιο και στους δύο εντός έδρας αγώνες τους για τα πλέι οφ, επικρατώντας απόψε των «Πράσινων» με 76-71 στο τέταρτο παιχνίδι και οδηγώντας τη σειρά σε πέμπτη και τελευταία αναμέτρηση.

Η τελική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη (30/5, 19:15) στο ΟΑΚΑ, με τον νικητή να παίρνει το «εισιτήριο» για τον τελικό του πρωταθλήματος.

Κορυφαίος γι΄ άλλη μια φορά από την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ήταν ο εντυπωσιακός Φρανσίσκο, ο οποίος «εκτέλεσε» τον Παναθηναϊκό με 24 πόντους (5/5 τρίποντα, 5 ασίστ).

Σημαντική επίσης ήταν η συνεισφορά και των Ραντάνοφ, που μέτρησε 15 πόντους, Μπίλαν (14π.).

Από τους φιλοξενούμενους προσπάθησαν οι Γκριγκόνις (20π.) και Πονίτκα (10π.), αλλά ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε ξανά ασταθής και χωρίς διάρκεια, σε άμυνα κι επίθεση.