Skip to main content

Νέο τουρνουά ITF στη Ρώμη από το Ίδρυμα Τζόκοβιτς

Η διοργάνωση θα έχει ελεύθερη είσοδο και θα λάβει χώρα στο διάστημα από την Κυριακή 28 Μαΐου έως το Σάββατο 3 Ιουνίου.

Το Ίδρυμα Νόβακ Τζόκοβιτς (Novak Djokovic Foundation) πηγαίνει στη Ρώμη ως μέρος του νέου τουρνουά της ITF αξίας 25.000 δολαρίων, στο Forum Sport Center.

Το Ίδρυμα του 22 φορές νικητή σε Γκραν Σλαμ τουρνουά θα είναι εταίρος, μαζί με την ένωση Peter Pan, του PL Open International, μιας εκδήλωσης που συνδυάζει τον ανταγωνιστικό αθλητισμό με τα κοινωνικά ζητήματα και τη βιωσιμότητα και η οποία παρουσιάστηκε σήμερα (24/5) στο Πανεπιστήμιο Λινκ.

Το τουρνουά, με ελεύθερη είσοδο, θα πραγματοποιηθεί από την Κυριακή 28 Μαΐου έως το Σάββατο 3 Ιουνίου.

«Το ίδρυμά μας στοχεύει να φέρει χαρά και ελπίδα στις ζωές πολλών παιδιών. Δεν πρέπει να περιμένουμε μεγάλα πράγματα, ο καθένας μπορεί να γίνει ήρωας και να αλλάξει τον κόσμο με μικρές καθημερινές πράξεις καλοσύνης», είπε η Μάγια Κρέμιτς, εθνική διευθύντρια του Ιδρύματος.

Την Κυριακή 28 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ένα τουρνουά VIP για φιλανθρωπικό σκοπό, για μια εκδήλωση που θα εμπλουτιστεί περαιτέρω με το εορταστικό δείπνο που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 4 Ιουνίου.

Η εμφάνιση και η ρακέτα με την οποία θριάμβευσε ο Τζόκοβιτς στο πρόσφατο Australian Open έχουν δημοπρατηθεί. Στη βραδιά θα παρευρεθούν η Γελένα Τζόκοβιτς, σύζυγος του Σέρβου πρωταθλητή και η διευθύντρια του ιδρύματος, Μάγια Γιοβάνοβιτς.

naftemporiki.gr