Skip to main content

Η Καραγκιουμρούκ απέλυσε τον Πίρλο

Ο σύλλογος πήρε διαζύγιο με τον Ιταλό τεχνικό τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη του τουρκικού πρωταθλήματος.

Ο Αντρέα Πίρλο δεν είναι πλέον προπονητής της Καραγκιουμρούκ, του τουρκικού συλλόγου της Superlig που εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη. Το ανακοίνωσε ο σύλλογος, δύο μέρες μετά την ήττα (1-4) από την Τραμπζονσπόρ.

Η Hurryet αναφέρει στην ηλεκτρονική έκδοσή της την ανακοίνωση του συλλόγου: «Δεδομένου ότι η συνεργασία του Πίρλο και του επιτελείου του με την Καραγκιουμρούκ δεν μπορεί να συνεχιστεί την επόμενη σεζόν, ο σύλλογος ενημέρωσε τον προπονητή ότι η σχέση θα τελειώσει εδώ, ώστε αυτός και οι συνεργάτες του να σχεδιάσουν το μέλλον».

Η Καραγκιουμρούκ είναι ένατη στην τουρκική Superlig και παρότι δηλώνει «ικανοποιημένη από την περασμένη σεζόν με τον Αντρέα», η επιλογή του διαζυγίου ήρθε τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος «για να σχεδιάσουμε το μέλλον», όπως επισημάνθηκε.

Για τα τουρκικά ΜΜΕ, ωστόσο, δεν αποκλείεται ο Πίρλο να παραμείνει στην Τουρκία: ο παλαίμαχος άσος της Γιουβέντους, παγκόσμιος πρωταθλητής το 2006, έχει πρόταση από τη Ρίζεσπορ, ομάδα που μόλις προήχθη στην ανώτατη κατηγορία.