Skip to main content

Σούπερ προσφορά της Ferrari στον Χάμιλτον

EPA/Sebastiao Moreira

Ο βρετανικός Τύπος αναφέρει πως η ομάδα του Μαρανέλο κατέθεσε μια εντυπωσιακή πρόταση στον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή για να οδηγήσει το μονοθέσιό της,

Αποχωρεί από τη Mercedes με προορισμό την Ιταλία και την περιοχή της Εμίλια-Ρομάνια ο Λιούις Χάμιλτον;

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Mail, ένα συμβόλαιο αξίας άνω των 44 εκατομμυρίων ευρώ ανά έτος είναι έτοιμο για τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, του οποίου το συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο πρόεδρος της Ferrari, Τζον Έλκαν, λέγεται ότι ηγείται των διαπραγματεύσεων με την ελπίδα να πείσει τον 38χρονο Βρετανό να προσπαθήσει να καταρρίψει το ρεκόρ των επτά παγκόσμιων πρωταθλημάτων κάνοντάς τα οκτώ στο τιμόνι της Σκουντερία, ξεπερνώντας έτσι έναν άλλο θρύλο της F1, τον Μίχαελ Σουμάχερ.

Η Mail ισχυρίζεται ότι ο Χάμιλτον προορίζεται, κατά πάσα πιθανότητα, να πάρει τη θέση του Κάρλος Σάινθ, αλλά δεν αποκλείεται να διαμορφωθεί και μια ανταλλαγή με τον Σαρλ Λεκλέρ, ο οποίος σε αυτή την περίπτωση θα κατέληγε στη Mercedes.

Πέρυσι υπήρχαν φήμες που υποδήλωναν πιθανή αποχώρηση του Χάμιλτον στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, αλλά πρόσφατα ο Άγγλος οδηγός είχε διαψεύσει τη φημολογία, χωρίς να αποκλείσει το ενδεχόμενο παραμονής του στη Mercedes.

naftemporiki.gr