Skip to main content

Όλοι θέλουν πίσω τον Μέσι

Αυτή τη φορά ήταν ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα που εξέφρασε επιθυμία και ευχή να δει τον «Ψύλλο» να ξαναφορά τη φανέλα του συλλόγου.

Παίκτες, επιτελείο, διοίκηση,… Στην Μπαρτσελόνα όλοι κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση αναφορικά με το θέμα του Λιονέλ Μέσι, την ώρα που οι Καταλανοί κάνουν εκστρατεία στα μέσα ενημέρωσης για την επιστροφή του Αργεντινού παγκόσμιου πρωταθλητή.

Τις τελευταίες ημέρες ήταν ο Πέδρι που ζήτησε την άφιξη του επτάκις νικητή της Χρυσής Μπάλας, ενώ ο αντιπρόεδρος των «Μπλαουγκράνα», Ράφα Γιούστε, εξέφρασε την ίδια επιθυμία, μιλώντας στο μικρόφωνο του DAZN.

«Θέλω να επιστρέψει. Για όλα όσα έδωσε στον σύλλογο, γιατί προερχόταν από την ακαδημία και για τη σχέση που είχαμε πάντα. Οι μεγάλες ιστορίες πρέπει να τελειώνουν καλά», υπογράμμισε ο αξιωματούχος του συλλόγου.

«Θα χαιρόμασταν όλοι αν αποφάσιζε να επιστρέψει. (…) Νομίζω ότι η La Liga γνωρίζει την τεράστια προσπάθεια που κάνουμε και είμαι πεπεισμένος ότι τις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε ένα σενάριο δίκαιου παιχνιδιού, θα μπορέσουμε να εγγράψουμε τους παίκτες που έχουμε ήδη και στη συνέχεια να ενσωματώσουμε ποδοσφαιριστές».